Vilkår og betingelser for salg

Vilkår og Betingelser

Som bruker av DuracellDirect sin nettside og nettbutikk, godtar du å være bundet til vilkårene våre. Hvis du har ytterligere spørsmål om disse betingelser, vennligst send en epost til .

 1. Minimums Bestilling
  Det er en minimums bestilling på en verdi av 125kr uten levering. Leveringskostnader er inkludert i kjøpsprisen.
 2. Levering
  Bestillinger vil bli sendt til bestemmelsesstedet gitt av kunden innen 14 dager. Hvis bestillingen ikke kan bli sendt innen 7 dager vil du bli varslet av oss og få muligheten til å kansellere bestillingen. Vi vil bruke vårt valg av transportør med mindre annet er fastsatt av kunden.
 3. Feil
  Vi må få beskjed om feil og mangel innen fem virkedager etter at du har mottatt varene.
 4. Ikke Levert
  Vi må få beskjed om mangler på bestillinger, innen fjorten (14) dager etter fakturering (varen er sendt).
 5. Skadet under transport
  Skadde varer må nektes av kunden ved levering og forsendelsen må bli merket "skadet under transport ". For å sikre rask utsendelse av nytt produkt, bør kunden informere oss om den skadde varen.
 6. Avbestilling
  Du har rett til å kontakte vår kundeservice avdeling og avbestille din ordre innen 7 dager etter levering. Du vil være ansvarlig for kostnadene ved retur av varer. Avbestilte varer må være mottatt i god stand og i originalemballasjen. Utover dette, dersom varene er defekte se kapittel 7.
 7. Retur
  Du har rett til å returnere et defekt element innen rimelig tid (garantitid). Alle returvarer må inneholde utstedt RMA (retur) nummer, som fåes ved at kontakte vår Service avdeling.
 8. Priser
  Prisene for varer vil bli belastet som avtalt med kunden. Der ingen priser er angitt, vil så belastet bli priser tre i kraft på datoen bestillingen er mottatt. Prisene kan endres uten varsel.
 9. Skatt / MVA
  MVA gjelder for alle produkter på gjeldende kurs ved tidspunktet av forsendelse. Eventuelle avgifter er inkludert i, eller vist med salgsprisen.
 10. Oppgjør Betingelser
  Vi må motta betaling før varene blir sendt, tilbyr vi ikke kreditt.
 11. Garantiperioden
  I henhold til vilkårene nedenfor; Vi garanterer at varene som selges er uten feil, egnet for formålet og samsvarer med viste spesifikasjoner når solgt. Dette går ikke utover dine rettigheter i henhold til Salg og levering av varer til forbrukere forskriften.

  Ovennevnte garanti er gitt av oss i henhold til følgende vilkår:
    •  Vi skal ikke være ansvarlige når det gjelder eventuelle feil som oppstår fra skade, uaktsomhet eller unormale arbeidsforhold.
 12. Bruk av Nettstedet
  Vi gir leverer denne nettsiden på en "som den er" basis, og gir ingen garantier eller fremstillinger uttrykkelig eller underforstått med hensyn til dette nettstedet eller informasjonen presentert på siden. Informasjonen på nettstedet er bedriftens eiendom. Du kan ikke distribuere eller bruke informasjonen til kommersielle formål uten skriftlig samtykke.
 13. Force Majeure
  Hvis vi ikke er i stand til å levere varer på grunn av handlinger eller unnlatelser fra tredjeparts leverandører, eller på grunn av arbeidskonflikt, skal avtalen være suspendert inntil oppfyllelse er mulig.
 14. Variasjon av vilkår
  Enhver variant av begreper og vilkår vil ikke være gyldig med mindre avtalt skriftlig av en direktør eller oppnevnt person.
 15. Lov
  Engelsk lov skal gjelde for alle kontrakter.