Levering, Retur og Avbestilling

Levering

 • Vær oppmerksom på at ordrer som legges inn over helgen (etter 17:00 på fredag), blir sendt fra oss kommende mandag (unntatt bankhelligdager) ved bruk av leveringsmetoden du har valgt.
 • De fleste bestillinger blir sendt med Ekspress levering. Levering til de fleste europeiske land er vanligvis 2-3 virkedager, men kan ta lenger tid. Det kommer an på om varen er sendt med vanlig post eller med et budselskap.
 • Levering er avhengig av lagerstatus, tilgjengelighet og betalingsmåte.
 • Vennligst kontakt om du behøver raskere levering eller har noen spesielle krav for levering.
Levering, Retur og Avbestilling

Garanti

Alle produktene på våre nettsider er helt nye og de fleste kommer med minst 1-års garanti mot produsentens feil fra kjøpdato. Og vi tilbyr en 3-års garanti på mange av våre Duracell merkede produkter. Med mange års erfaring og våre sterke relasjoner med produsenter, garanterer vi at produktene som vises på internettsiden er kompatible og egnet for bruk sammen med en bestemt modell. Om det viser seg å ikke være tilfellet så vil vi gi en erstatning eller refusjon.


Retur av varer

Hvis du ønsker å returnere en vare av en eller annen grunn, så vennlig merk at vi opererer med følgende "Levering tilbake til Lager" regler. Følg trinnene nedenfor:

 1. Send en epost til , oppgi ditt bestilling referansenummer (eg DUR12345), grunnen til at du ønsker å returnere varen og om du trenger en erstatning eller refusjon.
 2. Vår kundeservice vil da sende deg en epost med et Returnummer (RMA) og instrukser på tilbakesending.
 3. Vennligst send varen tilbake til oss med RMA-nummeret tydelig skrevet på den ytre emballasjen ttil følgende adresse:

  DuracellDirect Returavdeling.
  Bovendijk 216, 
  3045 PD Rotterdam

 4. Når vi har mottatt varen fra deg, vil vi gjøre en tilbakebetaling eller sende en ny vare til deg.


Avbestilling

Ved kjøp av våre produkter, så har du rett til å kansellere individuelle kjøp av ethvert element i din bestilling innen 7 dager etter levering er foretatt.

 • Hvis du ønsker å kansellere en bestilling som ikke er levert, kan du sende en e-post til oppgi Bestill Referanse samt ordet 'Annuller' (eg DUR12345) og grunnen for avbestilling.
 • Dersom produktet allerede er levert, kan du skrive "kontrakt Avbestilling' på følgeseddelen (som kommer med produktet). Send produktet tilbake til oss (Sikkert pakket) sammen med følgeseddelen. Husk å ta kontakt for å få et returnummer (RMA). Vi må få varen(e) tilbake fra deg innen sju dager etter datoen den ble levert til deg.

Ved retur av produkter, anbefaler at du bruker en rekommandert post for din egen beskyttelse. Returnerte varer må være mottatt i god stand og i originalemballasjen. Vær oppmerksom på at selv om vi vil refundere kjøpesummen til deg så snart vi mottar varen, er du ansvarlig for kostnadene ved å levere og returnere varene tilbake til oss.